Maling af lejlighed med stor erfaring

Med tiden kan malingen blive så grim og slidt, at ny maling af lejlighed bør udføres. Med vores maling af lejlighed kan vi skabe et mønster og en struktur der kan løfte hele rummet. Vi udfører maling af lejlighed i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og omegn.

Uanset hvad din grund er til en ny maling af din lejlighed, kan Malermester Michael Søborg hjælpe. Vi har stor erfaring med alt fra tapetsering i alle afskygninger til maling af huse, vægge og meget mere.

Maling. Mange tænker på 70'ernes tvivlsomme valg af hessian og savsmuld, når de tænker på tapet. Tapet er i dag noget helt andet.

Brugen af tapet som en del af indretningen er vundet kraftigt frem de senere år. Med brug af mønstre og forskellige teksturer kan du skabe en særlig dybde og lysrefleksion.

Der findes en masse skønne tapeter på markedet nu til dags. Det giver dig en masse flotte muligheder at vælge imellem, hvor du helt sikkert kan finde et mønster eller motiv, der passer til din indretning.

Når du har fundet det helt rette tapet, kan en knap så succesfuld tapetsering hurtigt sætte en stopper for glæden over nyt tapet. Du kan dog vælge at få os til at stå for tapetseringen, så du er sikker på et rigtig godt resultat. 

Arbejde med opsætning af Rasmus Klump tapet for en kunde.

En masse erfaring med tapetsering

Vi har arbejdet i malerfaget i flere år, hvor vi har foretaget tapetsering et hav af gange. Vi kender de helt rigtige metoder til, at det bliver gjort rigtigt. Når du vælger os til at stå for tapetsering af dit nye tapet, er du sikker på at få et flot resultat, hvor tapetet kommer til sin ret.

Vi fokuserer på godt håndværk, hvilket netop er med til at sikre dig flotte resultater. Med erfaringen følger der, at vi altid har haft fokus på høj kvalitet. Dette gælder også, når vi skal hjælpe dig med tapetsering. Vi er derfor den helt rette løsning, når hjemmet skal fornys med en kvalitetstapetsering.

Få bugt med det gamle tapet

Har du allerede tapet, men trænger der til noget fornyelse, kan vi hjælpe med at fjerne det gamle tapet. Det kan være svært at få gammelt tapet af væggen. Enten får du det ikke helt af, eller også kommer du til at gøre skade på væggen i processen.

Det er selvfølgelig ikke en god løsning. Det kan derfor være en fordel at vælge en professionel til at fjerne gammelt tapet. Når vi har fjernet det gamle tapet, hjælper vi gerne med en ny tapetsering eller en omgang maling – det er op til dig.

Få et uforpligtende tilbud på tapetsering

Hvis du går med tanker om at få nyt tapet og gerne vil have et flot resultat, kan du ringe til os på 26 74 92 34 eller bruge kontaktformularen. 

Vi afgiver gerne et gratis uforpligtende tilbud og en pris på tapetsering.

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter