Grundig malearbejde

   Pålidelige medarbejder

      Personlig service

Maling af lejlighed med fokus på kvalitet

Har din lejlighed brug for et nyt lag maling? Hos Malermester Michael Søborg har vi mange års erfaring inden for maling af lejlighed og malerfaget generelt. Vi står klar til at give din lejlighed en grundig tur med pensel og malerrulle, hvis dine vægge trænger til nyt liv. Vi maler lejligheder i Rødovre, Hvidovre, Glostrup og i resten af Københavnerområdet.

Vi tilbyder vores ekspertise inden for alle grene af malerfaget. Hvad end du skal have malet hus, vægge eller loft, udfører vi gerne arbejdet for dig, så du kan slappe helt af. Vi vægter kvalitet og håndværksmæssig kunnen højt, og du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for en professionel maler til at udføre arbejdet for dig.

Vi tilbyder flere forskellige former for maling af lejlighed i høj kvalitet

Vælger du os til at udføre dit malerarbejde, garanterer vi dig et flot resultat. Vi har fokus på godt håndværk, og vi har stor erfaring inden for maling af lejlighed og huse. Hvad enten det er de udvendige facader på et gammelt hus eller de indvendige vægge i en lejlighed, der trænger til ny maling, er vi klar til at løfte opgaven for dig.

Vi vægter en god dialog med vores kunder højt. Derfor lytter vi indgående til dig, når du kontakter os med en maleropgave, så vi har en klar fornemmelse af dine krav. Det er vores garanti for, at resultatet af vores malerarbejde lever op til boligens stil og dine ønsker.

Få bugt med det gamle tapet

Foretrækker du et flot tapet i din lejlighed frem for maling på væggene, hjælper vi dig også gerne med det. Inden for de seneste år har tapetet fået en renæssance, og en af tidens trends er at indrette med tapet og mønstre som kontrast til de ensfarvede vægge.

Arbejde med opsætning af Rasmus Klump tapet for en kunde.

Gode priser på maling af lejlighed og tapetsering

Vi har stor erfaring inden for tapetsering! Med de rette metoder garanterer vi dig et flot resultat, der matcher tidens trends.

Prydes dine vægge allerede af gammelt tapet, som trænger til at blive udskiftet med et nyt, fjerner vi gerne det gamle tapet for dig. Det kan nemlig være vanskeligt at fjerne gammelt tapet, og du risikerer at gøre skade på væggen i processen. 

Derfor kan det være en god idé at få professionelle til at udføre arbejdet for dig.  Når tapetet er fjernet, hjælper vi gerne med en ny tapetsering eller en omgang maling – det er op til dig.

Selvom vi leverer malerarbejde og tapetsering af høj kvalitet, er vores priser altid konkurrencedygtige. Prisen på malerarbejde og tapetsering varierer fra opgave til opgave, men vi sørger altid for at finde en billig og fordelagtig pris til vores kunder.

Kontakt os nu, og få et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed

Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om vores priser på maling af lejlighed og på malerarbejde og tapetsering generelt. Du kan ringe på telefon: 26 74 92 34 eller skriv på info@michael-soeborg.dk.

Vi laver også gerne et gratis, uforpligtende tilbud på den opgave, du ønsker udført. Vi glæder os til at hjælpe dig med maling af lejlighed! Vi hjælper også med maling af trappeopgang, hvis den trænger til en kærlig hånd. 

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter