Grundig malearbejde

   Pålidelige medarbejder

      Personlig service

Malerarbejde

Leder du efter en kvalitetsbevidst maler? Vi udfører alle typer maleropgaver i København og omegn.

​Hvis du skal bruge et malerfirma på Frederiksberg, Valby eller Vanløse, er Malermester Michael Søborg den helt rette. Vores mål er at levere malerarbejde med stor holdbarhed og æstetisk kvalitet.

Vi varetager en bred vifte af malerarbejde:

Maling af facade før

Maling af facade efter

Giv nyt liv til den ejendom indvendigt og udvendigt

Et nyt lag maling kan genoplive din bolig eller erhvervslokale betydeligt. Ridser, afskallinger og misfarvninger fjernes, hvilket hurtigt kan andre væggen eller facadens udtryk drastisk. Med et intelligent farvevalg, justeret efter lysindfald og rummets funktion, kan værdi og udseende forbedres.

Maler med faglig stolthed

Når du får udført malerarbejde af os, får du en fagguddannet maler, der gør sit ypperste for at sikre et flot og slidstærkt resultat. Vi har i virksomheden et værdisæt der fremhæver pålidelighed og loyalitet. Vores medarbejde har en høj arbejdsmoral og følger enhver opgave, uanset størrelse, helt til dørs.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du overvejer at få udført malerarbejde skal du ikke tøve med at spørge ind til, hvordan vi kan hjælpe dig og hvilke løsninger der passer til din ejendom. Vi kommer gerne ud og tilser opgaven, før vi afgiver et uforpligtende tilbud. Ring til os på 26 74 92 34 eller skriv på info@michael-soeborg.dk for at høre mere.

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter