Grundig malearbejde

   Pålidelige medarbejder

      Personlig service

Maling af vinduer udføres professionelt

Hvis dine udvendige døre og vinduer er blevet slidte som følge af vind, vejr og sollys, kan Malermester Michael Sø​borg hjælpe. Med renovering og maling af vinduer kan du forlænge levetiden med mange år. Vi hjælper kunder i områderne Hvidovre, Rødovre, Glostrup og omegn.

Det danske vejr er særligt hårdt ved udvendige flader af træ. Hvis malingen på dine døre og vinduer ikke holder tæt, kan du risikere at skulle montere nye vinduer og rammer. Det kan godt gå hen og blive en dyr affære. Derfor er det billigere i længden at få malet og vedligeholdt i tide.

​​

Forlæng levetiden ved maling af vinduer

Ved maling af vinduer og andre udvendige træflader på din ejendom forlænger du ikke kun levetiden. Du har en mulighed for at ændre din bygnings udseende markant.

Vi kan hjælpe dig med alle former for maleropgaver, eksempelvis:

Med et intelligent farvevalg kan du forskønne omgivelserne og øge herlighedsværdien for beboere og eventuelle købere. Vi har stor erfaring med rådgivning om valg af farver og rådgiver gerne grundigt i forbindelse med tilbudsgivning på en opgave.

Vi maler med træbeskyttende maling

Maling af vinduer handler både om vedligeholdelse og forskønnelse. Når vi maler vinduer for private og erhverv, fjerner vi den gamle maling og sliber træet let, før vi maler med træbeskyttende maling. Dermed undgår du at skulle skifte vinduer og rammer ud som følge af rådskader senere.​​

Oliering og maling af vinduer

Har du traditionelle vinduer, hvor træet er holdt naturligt, kan det være en fordel at undlade maling af vinduer. 

I mange tilfælde kan det være flot at holde vinduerne i deres naturlige træ. Vinduerne skal dog stadig have en eller anden form for behandling. Det er nemlig med til at holde træet og forlænge levetiden.

Skal du have givet dine vinduer olie, er det også noget, vi kan hjælpe med. Selvom der ikke er tale om egentlig maling af vinduer, foretager vi stadig opgaven med fokus på godt håndværk, hvor resultatet skal være i orden.

Har du trævinduer, som du ikke længere vil holde i det naturlige look, kan vi også hjælpe med maling af vinduer. Det kan være, dit hus trænger til et nyt look, hvor der er behov for en egentlig farve på vinduerne. 

Vi sørger for maling af vinduerne, hvor der tages de rigtige forholdsregler, hvis de før i tiden har fået olie eller en anden form for behandling.

Få et gratis uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne forbi og kigger på dine vinduer og rådgiver om den bedste løsning, før vi afgiver et gratis tilbud. På den måde kan vi i fællesskab finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dig, når vi skal hjælpe dig med maling af vinduer.

Du kan kontakte os på 26 74 92 34 eller skrive på info@michael-soeborg.dk.

Vi er den helt rette løsning, når du skal have malet dine vinduer af en professionel maler.

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter