Maling af vinduer udføres professionelt

Hvis dine udvendige døre og vinduer er blevet slidte som følge af vind, vejr og sollys, kan Malermester Michael Sø​borg hjælpe. Med renovering og maling af vinduer kan du forlænge levetiden med mange år. Vi hjælper kunder i områderne Hvidovre, Rødovre, Glostrup og omegn.

Det danske vejr er særligt hårdt ved udvendige flader af træ. Hvis malingen på dine døre og vinduer ikke holder tæt, kan du risikere at skulle få monteret nye vinduer og rammer. Det kan godt gå hen og blive en dyr affære. Derfor er det billigere i længden, at få malet og vedligeholdt i tide.

​​

Forlæng levetiden ved maling af vinduer

Ved maling af vinduer og andre udvendige træflader på din ejendom forlænger du ikke kun levetiden. Du har en mulighed for an ændre din bygnings udseende markant. 

Vi kan hjælpe dig alle former for maleropgaver, eksempelvis:

Med et intelligent farvevalg kan du forskønne omgivelserne og øge herlighedsværdien for beboere og eventuelle købere.

Vi har stor erfaring med rådgivning om valg af farver og rådgiver gerne grundigt i forbindelse tilbudgivning på opgaven.

Vi maler med træbeskyttende maling

Maling af vinduer handler både om vedligeholdelse og forskønnelse. 

Når vi maler vinduer for private og erhverv, fjerner vi den gamle maling og sliber træet let før vi maler med træbeskyttende maling. Dermed undgår du at skulle skifte vinduer og rammer ud som følge af råd senere. 

Få et gratis uforpligtende tilbud

Vi kommer gerne forbi og kigger på dine vinduer og rådgiver om den bedste løsning, før vi afgiver et gratis tilbud.

Du kan kontakte os på 26 74 92 34 eller via kontaktformularen, hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på maling af vinduer.

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter