Grundig malearbejde

   Pålidelige medarbejder

      Personlig service

Maling af lejlighed tilbydes hos boligforeninger

Hvis I skal bruge en maler til malerservice for erhverv kan Malermester Michael Søborg være til hjælp. Vi tilbyder maling af lejlighed i Rødovre, samt Hvidovre og Valby. Når vi maler for boligforeninger, er vi klar over hvor prioriteterne ligger. Vi har ekspertise i at håndtere større opgaver hvor hurtighed og øje for detaljen er af højeste prioritet.

Vi prioriterer kvalitet og holdbarhed når vi udfører malerservice, uanset opgavens størrelse. Nå der er tale om erhverv eller boligforeninger, er tidsaspektet ofte vigtigt. Derfor er fleksibilitet og hurtighed en af vores mål, dog uden at gå på kompromis med kvalitet.

Renovering og tapetsering af flyttelejlighed

Med tiden vil de fleste lejligheder og ejendomme blive slidt på grund af ejerskifte, hvor især huller i vægge og slitage af tapet kan gøre vægge og andre flader ujævne og grimme. Vi udfører gerne den nødvendige renovering ved maling af lejlighed, eksempelvis udfyldning af huller, tapetsering, reparation med væv/filt.

Vi kan hjælpe dig alle former for maleropgaver, eksempelvis:

Kontakt os få et tilbud på maling af lejlighed

Søger du et erfarent malerfirma, som tilbyder maling af lejlighed, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på 26 74 92 34 eller på info@michael-soeborg.dk.

​for maling af flyttelejlighed og andre maleropgaver for boligforeninger/erhverv.​

​Maling af væg før                                                                                                  Maling af væg efter

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter