Tapetsering udføres med stor erfaring

Med tiden kan tapet blive så grimt og slidt at en overmaling ikke længere er nok. Eller også er du faldet over et tapet med et mønster og en struktur der kan løfte hele rummet. Vi udfører tapetsering i Rødovre samt Hvidovre og Glostrup.

Uanset hvad din grund er til at fjerne eller få nyt tapet, kan Malermester Michael Søborg hjælpe. Vi hår stor erfaring med tapetsering i alle afskygninger.

Vi udfører alle slags opgaver inden for tapetsering:

  • Fjernelse af gammel tapet
  • Udbedring og klargøring af væg
  • Opsætning af tapet​
  • Tapetsering med væv
  • Tapetsering med filt
  • Tapetsering af lejlighed​

Arbejde med opsætning af Rasmus Klump tapet for en kunde.

Tapet giver en unik mulighed for indretning

Tapet er ikke hvad det har været. Mange tænker på 70'ernes tvivlsomme valg af hessian og savsmuld når de tænker på tapet. Tapet er i dag noget helt andet.

Brugen af tapet som en del af indretningen er vundet kraftigt frem de senere år. Med brug af mønstre og forskellige teksturer kan du skabe en særlig dybde og lysreflektion.

Få et uforpligtende tilbud på tapetsering

Hvis du går med tanker om at få nyt tapet og gerne vil have et flot resultat, kan du ringe til os på 26 74 92 34​ eller bruge kontaktformularen. Vi afgiver gerne et gratis uforpligtende tilbud og en pris på tapetsering.

formular-hvid

Har du brug for en maler?

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave. 

Vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Malermester Michael Søborg ApS

Vi er et malerfirma, der udfører alle typer maleropgaver med fokus holdbarhed og æstetik. Fra vores base i Rødovre dækker vi hele København og omegn. Ring og få et godt tilbud.

Info

Åbningstider: Hverdage 07:00-17:00

Vi støtter